Zaposleni u Meridianu uručili donaciju JU Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević“ u Banja Luci

Kompanija Meridian posjetila je JU Dom za djecu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević” u Banja Luci i tom prilikom donirala sredstva za zaštitu – maske i rukavice.Vladimir Kajkut, direktor Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja,

zahvalio se na donaciji kompaniji Meridian.

– Donacija doprinosi da zaposleni i djeca lakše prevazilaze ove otežane momente, s obzirom na to da se zalihe higijenskog materijala troše više u mjesecima krize izazvanim virusom Covid-19- naveo je Kajkut i dodao da se izdvajaju velika sredstva za zaštitu djece i zaposlenih.

U Domu trenutno boravi 80 štićenika, dok je broj saradnika i zaposlenih 55.

-Saosjećanje treba da pokažemo uvijek, a ne samo u ovim trenucima pandemije. Nadamo se da će ova donacija i štićenicima, i zaposlenima biti od koristi. Vjerujemo da će svi i dalje ostati zaštićeni, kao i do sada- ističu iz Meridiana.

Iz ove komapnije su poručili da će i dalje biti humani i, sa svojim aktivistima, nastaviti da pomažu i pružaju pomoć.

Kompanija Meridian je u danima pandemije posjetila mnoge gradove u BiH, Srbiji i Crnoj Gori, kako bi svojim donacijama pomogli najugroženije kategorije.

 

Podijeli objavu