NOVE SADNICE Lazarevo dobilo još jednu uređenu zelenu površinu

Zaposleni u Odjeljenju za komunalne poslove počeli su sa uređenjem novog skvera u naselju Lazarevo, na mjestu na kojem su se često stvarale „divlje deponije“.

Tako će mještani ovog dijela grada dobiti novu uređenu zelenu površinu na spoju ulica Ilije Garašanina i Bulevara Milutina Milankovića.

Sadnice je donirala sugrađanka koja živi u neposrednoj blizini, a zasadiće ih zaposleni u Odjeljenju za komunalne poslove.

Kako su istakli u Odjeljenju – ovom radnom akcijom, željeli su da pruže primjer da zaposleni iz Gradske uprave zajedno sa građanima mogu uspješno realizovati i ovakve akcije. Poručuju da će se i u budućim akcijama sadnje, kada god to bude moguće – uključiti i dati svoj doprinos.

Novi skver krasiće: kavkaske jele, crni bor, crveni ruj, suručice, žalfije, ukrasne trave i hrizanteme.

Naime, ovogodišnjoj akciji jesenje sadnje mogu se priključiti svi zainteresovani. Dovoljno je samo da se jave Odjeljenju za komunalne poslove Gradske uprave putem broja telefona: 051/244-436. Oni sugrađani koji nisu u mogućnosti da doniraju stabla, a žele da učestvuju u jesenjoj sadnji, mogu da se pridruže samoj akciji sadnje i da jednu od sadnica koje su donirale društveno odgovorne kompanije ili pojednici, posade i da to drvo posvete porodici, prijateljstvu, ljubavi…

Podijeli objavu