Četiri prosvjetna radnika dobila priznanje Asocijacije najboljih nastavnika sa prostora bivše Jugoslavije

U konkurenciji od 200 prosvjetnih radnika, učiteljice Maja Karać i Žana Butulija, vaspitačica Slađana Mišić i nastavnica Slađana Popović iz Banje Luke dobitnice su nagrada i priznanja Asocijacije najboljih nastavnika sa prostora bivše Jugoslavije.

-Grad Banja Luka ponosan je na učitelje i nastavnike koji ulažu veliki trud i čine sve što je neophodno za bolje obrazovanje naših učenika. Nagrade koje su osvojili predstavljaju veliko priznanje za njihov trud i rad, ali i za školu u kojoj rade i svakako za Grad Banju Luku – poručeno je iz Odjeljenja za društvene djelatnosti.

Inače, Asocijacije najboljih nastavnika sa prostora bivše Jugoslavije formirana od visokokvalitetnih lidera iz obrazovanja okuplja sve entuzijaste i učitelje iz država Zapadnog Balkana koji su spremni da zajedničkim snagama afirmišu i unapređuju obrazovanje i obrazovni proces.

Naime, nagrade i priznanja dodijeljena su u okviru Pete regionalne konferencije pod nazivom „Svijet obrazovanja briše granice“, koja je održana u Trebinju.

U okviru konferencije održan je Sajam obrazovanja i panel diskusije tokom kojih su razmijenjena iskustva, ideje, primjeri dobre nastavničke prakse.

Podijeli objavu