ZAPAŽENI REZULTATI Tokom Drinićevog mandata riješeni mnogi dugogodišnji problemi

Borik je dao veliki doprinos našoj pobjedi 2020. godine u Banjaluci. Opravdali smo povjerenje i uradili mnogo dobrih stvari za cijeli grad, ali i za Borik. Cijenimo ljude koji su bili uz nas i zato smo u Boriku uradili košarkaško igralište kod Kajaka, popločali dio uz ulicu Save Kovačevića, uredili aleje, zasadili nove sadnice, sanirali dječija igrališta, popravili sve klupe, oprali i očistili kompletno naselje, izgradili dječije igralište u Kampusu, rekao je potpredsjednik gradskog odbora PDP-a i kandidat za narodnog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Drinić.

U Boriku je zapažen Drinićev rad i kao člana Savjeta mjesne zajednice jer je inicirao i sproveo mnoge akcije i rješavanje problema koje mještane Borika dugo muče.

– Ponosan sam na moje komšije što su me podržale da zajedno obnavljamo i gradimo Borik kao što ovo naselje zaslužuje… Pobjedom 2022. godine Borik nastavlja dalje, rješavaćemo pitanje parkinga, tražiću izgradnju kružnog toka na uglu ulica Bulevar Živojina Mišića i Bulevara srpske vojske… Borik mora dalje da se razbija – istakao je Drinić.

Dugotrajni aplauzi i podrška na tribini potvrdili su da Drinić uživa ugled i povjerenje u ovom naselju.

Podijeli objavu