“ZAMOLIO ME DA NE POKAZUJEM” Stanivuković o tvrdnji da direktor “Akvane” NIJE podnio ostavku

Nakon što je Dragoslav Topić, šef Kluba odbornika SNSD u Skupštini Grada Banjaluka, izjavio kako, koliko zna, direktor “Akvane” nije podnio ostavku, oglasio se i gradonačelnik Draško Stanivuković.

Na tvrdnje da je u pitanju samo “džentlmenski dogovor” da će do ostavke doći ako se ispoštuju uslovi koje je on dogovorio s gradonačelnikom Stanivuković je na konferenciji za medije pokazao papir, tvrdeći da je na njoj potpisana ostavka direktora preduzeća „Akvana“ Vedrana Mitrovića.

– On me samo zamolio da ne pokazujem. Ja bio čovjek da ne pokažem, a on kaže da nije podnio ostavku. Šta je ovo? Protokolisano i jasna ostavka. Nemojte da se igramo dječijih igara. Evo te ostavke. Da vidimo gdje je ta skupštinska većina koja o tome priča. Hoće li sad nešto da kažu? Sram da ih bude – rekao je Stanivuković.

Naglasio je da s ljudima koji su akumulirali 10 miliona KM duga ne može da sarađuje.

– Deset miliona akumuliranog duga! Neko se igra. I da ja s tim ljudima koji su to uradili nešto pokušavam da radim? Nema smisla. Da se možda nije lažno potpisao, pa će reći da to nije njegov potpis?! I to krivično možemo da vidimo – istakao je Stanivuković.

Kako prenosi ATV, Mitrović je rekao da on ne podnosi ostavku gradonačelniku nego Nadzornom odboru “Akvane”, a da papir kojim je mahao Stanivuković na kojem se nalazi njegova ostavka zapravo nije validan, jer je u pitanju protokol Grada Banjaluka, a mora da bude protokol JP “Akvana”.

Mitrović je zaključio kako je potpisao tu ostavku “samo da bi ga isprovocirao”.

Podijeli objavu