Za sve ukuse: Banja Luka ovog ljeta puna koncerata

Banja Luka ovog ljeta sa ponosom nosi titulu epicentra dobrih dešavanja, posebno muzičkih koji su privukli veliki broj kako sugrađana, tako i turista.

Tradicionalno, tvrđava Kastel je mjesto gdje se održavaju različiti koncerti, pa su tako svi naši sugrađani i posjetioci mogli uživati u nastupima poznatih muzičkih imena, poput Zdravka Čolića, Svetlane Cece Ražnatović, Džibonija, Josipe Lisac, Luz Kasal, Bajage i Instruktora, Dubioze Kolketiv…

Pjevalo se ovog ljeta i na obali Vrbasa, gdje je u prisustvu velikog broja građana sjajan koncert održao Andrej Pucarević u okviru otvaranja „Ljeta na Vrbasu“.

U našem gradu nastupila je i popularna grupa „Amadeus bend“ na zatvranju manifestacije „Petrovdanski dani Petrićevca“.

Bogat muzički program bio je upriličen i u vodenom parku „Akvana“, u sklopu festivala „Banjalučki dani muzike“ kada su nastupili: Riblja čorba, Marčelo, Galija, Mile Kekin, grupa Čarna, Atomsko sklonište i još mnoga druga muzička imena.

I Banjalučanka Maja Tatić održala je koncert za pamćenje na Kastelu, kojim je proslavila 35 godina svoje karijere i 20 godina od njenog nastupa na Evroviziji.

U muzičkim sadržajima ovog ljeta uživali su i najmlađi, za koje je na Kastelu sjajan koncert priredio Dječiji hor “Vrapčići”.

Da Banja Luka ima mnoštvo zanimljivih muzičkih, sportskih i zabavnih sadržaja dokazuju mnogobrojni turisti iz regiona, Evrope, ali i cijelog svijeta koji se mogu vidjeti na ulicama našeg grada.

Ljeto u našem gradu nastavlja se kako koncertima za sve ukuse, tako i brojnim sadržajima pripremljenim u okviru „Banjalučkog ljeta“.

Podijeli objavu