ZA DANE U IZOLACIJI Filmovi koji će svakoga zainteresovati (VIDEO)

Kako biste lakše proveli ove dana kada se mnogima preporučuje da ostanu u izlolaciji, donosimo vam osam prijedloga filmova koji će svakoga zainteresovati.

“Growing up Smith”

Odrastanje nije lako. Posebno ako se sa porodicom selite u Ameriku, sa nadom da ćete živeti američki san. Upoznajte Smit Batnagar, neobičnog dečaka iz Indije koji se zaljubljuje u svoju komšinicu kada počinje da mijenja svoje ponašanje, a to se u velikoj mjeri suprotstavlja sa idealima njegove porodice.

„Rings“

Reditelj filma Rings, F. Havier Gutuirez predstavio nam je nastavak čuvenog Ring filma, koji je od tehno-horor filma devedesetih transformisan u modernu, zastrašujuću priču sa elementima drame. U filmu upoznajemo mladu ženu koja postaje zabrinuta za svog dečka kad on počne da istražuje mračnu podkulturu koja okružuje misteriozni video snimak u kom se kaže da će gledalac snimka biti ubijen nakon sedam dana.

„War on Everyone“

Ako niste fan reditelja Džona Majkla Daglasa, tj. njegovih filmova, njegova poslednja komedija će vas možda navesti na to. Film prati priču dva korumpirana policajca koji počinju da ucjenjuju svakog kriminalca koji im se nađe na putu. Događaji počinju da se komplikuju, kada se pojavi neko ko je još opasniji od njih…

„A cure for wellness“

Prošlo je 15 godina od kada je pznati reditelj Gore Verbinski  lansirao japanski horor Krug. Nakon Pirata sa Kariba i Ranga, on se vraća svom prvom žanru- hororu, donoseći nam uzbudljivu priču koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. „A cure of wellness“ je priča o muškarcu koji otkriva sumnjiv posao u naizgled savršenom spa centru u švajcarskim Alpima…

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=177&loc=https%3A%2F%2Fsrpskainfo.com%2Fza dane u izolaciji filmovi koji ce svakoga zainteresovati video%2F&referer=https%3A%2F%2Fsrpskainfo

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=176&loc=https%3A%2F%2Fsrpskainfo.com%2Fza dane u izolaciji filmovi koji ce svakoga zainteresovati video%2F&referer=https%3A%2F%2Fsrpskainfo

„Lovesong“

Glumica Rajli Koug je nakon „American Honey“ i „The Discovery“, zaigrala u još jednom filmskom ostvarenju. Riječ je o drami pod nazivom „Lovesong“, koja nam otkriva intimno žensko prijateljstvo sa Mindi.

„American Fable“ 

„American Fable“ je bajkoviti triler smešten u 80. godine prošlog vijeka, na prostoru Srednjeg zapada, fokusiran na život djevojčice koja živi u tamnom, ponekad magičnom svetu. Naime, kada jedanaestogodišnja Giti otkrije da njen omiljen otac krije čovjeka u porodičnom silosu, ona je prinuđena da odluči između spašavanja života čovjeka ili zaštite svoje porodice od posljedica njegovih akcija.

„My Name Is Emily“ 

„My Name Is Emily“ je više od tinejdžerskog filma. Drama koju potpisuje reditelj  Sajmon Ficmauris nam otkriva dirljivu priču o Emili, šesnaestogodišnjakinji koja bježi od kuće zajedno sa prijateljom Ardenom, zato što ne može da podnese probleme njenog oca.

The Girl with All the Gifts“

Ako ste ljubitelj filma o zombijima, sigurno ćete voljeti ovaj relativno inteligentan film.  U bliskoj budućnosti ruralnu Englesku opsedaju mutantni željni krvi, a lek za sve leži u mozgu malene zombi djevojke Melani.

(Elle.rs)

Podijeli objavu