Vukomanović: Nisu htjeli da glasaju za put u Debeljacima, a sad pitaju što nije gotov

Radovi na putu u Debeljacima su u toku, a sredinom narednog mjeseca, nakon toliko godina čekanja, mještani ovog naselja će konačno dobiti potpuno novu i modernu saobraćajnicu, rekla je savjetnica gradonačelnik Banjaluke, Tanja Vukomanović komentarišući današnju pres konferenciju skupštinske većine u Debeljacima.

-Put će, kao i svi ostali započeti projekti biti završen, mještani to znaju, ali pitanje je da li znaju da dio odbornika koji u skupštinsoj sali nisu digli ruku za izgradnju puta, danas dolaze kod njih pozivaju ih na ulici i pitaju zašto put još nije gotov? Svakog drugog čovjeka bi nakon neglasanja bilo sramota otići među te ljude – navela je ona.

Kaže da, kada su odbornici već u Banjaluci i imaju vremena da rade, da se vrate u skupštinse klupe, usvoje rebalans kako niko ne bi više morao da čeka put, vodu, kanalizaciju…

-Ali nije to cilj, cilje je da se što manje uradi i da mještani čekaju. Spuštene ruke u sali, a povišen glas na terenu je jasan plan SNSD još od prvog dana nakon prošlih izbora. Ako su bili u stanju ostaviti grad bez novca za čišćenje i pitati zašto se ne čisti, zašto ne bi glasali protiv izgradnje puta, pa pitali zašto se ne gradi?  – pitala je ona.

Podsjeća da, sve što se trenutno u Banjaluci radi zadi se zahvaljujući rebalansu od prošle godine, koji je usvojen bez SNSD.

-Dragi građani, kada vas budu opet zvali na ulici zbog kašenjenja i problema na gradilišima, imajte na umu da da se njih pita ti radovi ne bi ni počeli – zaključila je ona.

Podijeli objavu