“VAŽNO NAM JE VAŠE MIŠLJENJE” Stanivuković pozvao građane da prisustvuju javnoj raspravi o centru grada

Danas će u Gradskoj upravi biti održana javna rasprava na temu regulacionog plana u centru grada, a čini se da su kritike javnosti od prošle prezentacije već urodile plodom.

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković kaže da je Grad spreman da zajedno sa SPC pronađe kompromisno rješenje i pronađe drugu adekvatnu lokaciju za parohijski dom, van crkvenog objaketa, a u blizini Hrama Hrista Spasitelja.

– Jedna od ponuđenih lokacija je pored zgrade Eurospleta. Radimo na jednom takvom rješenju, kako bi ono bilo prihvatljivo za sve. Da je u blizini Hrama, ali da nije u dvorištu – rekao je Stanivuković za Blink.

Gradonačelnik je još jednom iskazao zadovoljstvoi što se javnost uključila u raspravu i rekao da je vać sada izvjasno da će, nakon ove danas, biti održana još jedna javna rasprava.

– Moji kljčni sardnici će i danas saslušati prijedloge i sugestije građna, a sljedećoj javnoj raspravi ću se pridružiti i ja, da zajedno razgovaramo o tome šta je najbolje za naš grad. Pozivam naše sugrađane da dođu danas na javnu raspravu i iskažu svoje mišljenje, koje nam je i te kako važno  – rekao je on.

Podijeli objavu