U toku pripreme: Otvaranje sezone na Akvani 1. juna

U toku su pripreme za početak ljetne sezone u Vodenom parku „Akvana, koja bi, ukoliko vremenski uslovi dozvole, trebalo da počne 1. juna.

–  Kako bi posjetiocima obezbijedili ljepši ambijent, u proteklom periodu aktivno se radilo na uređenju vodenog parka. Obnovljeno je vanjsko ostrvo, nabavljene su dodatne ležaljke, a novim inventarom obogaćen je i bar „Akvarelo“ – poručuju iz JP „Akvana.

Uz sjajnu uslugu i uređeniji prostor, Akvana će zasigurno tokom ljeta biti prava oaza za uživanje.

Bogatiji sadržaj i sjajnu zabavu mogu očekivati i naši najmlađi sugrađani, jer je,  kako su naveli iz ovog preduzeća, napravljena i nova moderna igraonica sa velikim, kombinovanim igralištem i atraktivnom ziplajn sajlom dužine 20 metara.

Povodom otvaranja sezone kupanja, u prostoru akvaparka će 04.06.2022. biti održan koncert na kojem će nastupiti mlade muzičke zvijezde: Nucci, Voyage, Anastasija, Gazda Paja, Lacku i Crni Cerak.

Takođe, u toku je i pretprodaja sezonskih karata za ljetnu sezonu pa tako svi građani imaju priliku da do 31. maja kupe ulaznice po sniženim cijenama.

– Sezonske ulaznice sa neograničenim brojem ulazaka za građane tokom ove akcije mogu se kupiti po cijeni od 70 KM. U akcijskoj ponudi su i ulaznice sa određenim brojem ulazaka (10, 20 i 30 ulazaka) – naveli su iz „Akvane“, gdje sugrađani mogu dobiti i sve detaljnije informacije u vezi sa početkom nove sezone i prodajom karata – poručili su iz ovog preduzeća.

Dodaju da su prodajna mjesta sezonskih karata Vodeni park „Akvana“ (uprava) i Gradski olimpijski bazen.

Podijeli objavu