U golfu pronađena droga, vozač odbio testiranje

Marihuna, spid i ekstazi pronađeni su i oduzeti juče prilikom kontrole golfa u mjestu Boljanić, na području Doboja, kojim je upravljao A.K. iz Gračanice, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

A.K. je prethodno odbio da se testira na prisustvo opojnih droga u organizmu, a sa njim u automobilu su se nalazili i osobe inicijala N.S. iz Šamca i A.M. sa područja opštine Maglaj.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres navedenog putničkog automobila, prilikom čega je pronađena i oduzeta plastična vrećica u kojoj su se nalazila četiru paketića sa suvom biljnom materijom koja asocira na opojnu drogu marihuana ukupne težine od 10,21 grama

U automobilu su, osim toga, pronađena i četiri paketića sa bijelom praškastom materijom  koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne težine od 7,41 g i tri patekića u kojima se nalazilo deset tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ekstazi.

“Nad navedenim licima je izvršena kriminalisttička obrada i protiv istih će nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”, kazali su u PU Doboj.

(Nezavisne)

Podijeli objavu