“Danonoćno i posvećeno radimo” Stanivuković poručio da PDP ima najsnažniji gradski odbor u Srpskoj

Gradonačelnik Banjaluke i predsjednik GrO PDP-a Banjaluka, Draško Stanivuković poručio je na večerašnjoj svečanoj konenciji banjalučkog gradskog odbora da je ponosan na snagu i rezultate ovog odbora, koji je na prethodnim izborima postigao najbolje rezultate.

– Ponosan sam na gradski odbor PDP-a koji je uz snažnu volju i veliku podršku građana Banjaluke oborio svoje rekorde. Imati sedam odbornika i gradonačelnika je veliki uspjeh, ali naš posao nije završio na izborima 2020. godine, naprotiv, on je tada tek počeo. Danonoćno i posvećeno radimo i imamo snagu i kapacitet da budemo najsnažniji gradski odbor u cijeloj Republici Srpskoj – rekao je Stanivuković, ističući da očekuje najbolje razultate i na predstojećim izborima u mjesnim zajednicama.

On je dodao da će ove godine biti realizovano oko 300 projekata, koji će obuhvatiti svih 57 mjesnih zajednica, a to su projekti koji garantuju napredak i bolje uslove života, kako u gradu, tako i u prigradskim naseljima.

– Ponosan sam na Banjaluku koja je u 2022. godinu ušla ambiciozno, sa dva budžeta – rebalasom i budžetom za 2022. godinu i 300 projekata među kojima su četiri mosta, šest glavnih saobraćajnica, izgradnja škole u Adi, Gradskog centralnog spomen-obilježja, gradskog parka, vodovoda, sportskog centra na Laušu… Tu su i mnogi drugi infrastrukturni projekti. Ispunili smo preko 80 odsto datih obećanja. I ove godine će svi osnovci dobiti besplatne udžbenike, određene kategorije besplatan gradski prevoz, porodilje podršku Grada, a kreće i subvencionisanje privatnih vrtića – rekao je Stanivuković.

Dodaje da je ponosan što će 2022. godina biti godina projekata, ali i na to što je Banjaluka postala grad na braniku ljudskih prava, demokratije, kao i interesa građana i Republike Srpske.

– Banjaluka je pokazala i svijest o čuvanju položaja Republike Srpske, te imala jasan stav da je za vraćanje nadležnosti Republici Srpskoj, kao i da je protiv sankcija bilo kom srpskom političaru – rekao je Stanivuković.

Podijeli objavu