Tubak (PDP): Nakaradni sistem radi protiv vlastitog naroda

Već petnaest godina borim se protiv nakaradnog sistema, koji radi protiv vlastitog naroda, poručio je odbornik PDP u Skupštini opštine Čelinac, Goran Tubak.

On je jedan od kandidata za narodnig poslanika na listi PDP, koju predvodi gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković.

-Lista PDP sa Draškom Stanivukovićem kao nosiocem će nastaviti uspjeh naše partije u Banjaluci na posljednjim lokalnim izborima i u Izbornoj jedinici 3 dobiti zasluženu podršku građana. Takođe, građani će prepoznati Jelenu Trivić kao nekoga ko je dostojan da nas vodi sa mjesta predsjednika Republike, kao predstavnika nove, odgovorne, kreativne i na prvom mjestu pravedne politike – poručio je Tubak.

Kaže da je njegov cilj borba za jednakost svakog građana.

– Boriću se da bude bitan svaki radnik i svaki penzioner, svaka samohrana majka i dijete poginulog borca, bez izuzetka. Ideal jednakopravnosti je ono za šta se zalažem na prvom mjestu. Кada dobijem podršku građana, moj skupštinski rad će biti kao i odbornički. Častan i dobronamjeran, sa puno novih ideja, prijedloga, zaključaka i inicijativa; pri čijem predstavljanju ću nastaviti da koristim savremene medije, kao što su društvene mreže – poručio je Tubak.

Podijeli objavu