Tubak (PDP): Da su iz SNSD pomagali Čelnicu kao što se hvale, ne bi sada bili posljednji među srednje razvijenim opštinama

Odbornik PDP u skupštini Čelinca, iznio je na proteklom skupštinskom zasjedanju mnoge primjedbe na rad načelnika opštine, usporene administracije, kao i jasan stav oko naknada i priznanja koje se dodjeljuju u ovoj opštini.

On tvrdi da se u Čelincu, bez posebnih zasluga, veličaju ljudi zaposleni u “raznim ministarstvima kao što je ministarstvo poljoprivrede.”

– SNSD se hvali da pomaže opštini Čelinac. Moram reći da nije pomoć opštini, kada joj date ono što joj pripada. Da su tako pomagali opštini Čelinac kao što se hvale iz SNSD, mi bismo bili razvijena opština, a ne na posljednjem mjestu po srednje razvijenosti – rekao je Tubak.

On je istakao da nadležni u Čelincu treba da rade po prioritetima. Imao je mnoge kritike na rad načelnika, ali je neke poteze i pohvalio. Osvrnuo se na prosalavu slave opštine, te i tu imao neke zamjerke.

– Zašto na slavu opštine nije pozva gradonačelnik Banjaluke? Svi Čelinčani Banjaluku doživljavaju kao svoj grad, u toj istoj Banjaluci radi više Čelinčana nago u samom Čelnicu, a tako i živi nekoliko hiljada. Mi građani Čelinca smo nešto kao u predgrađu Banjaluke i među prvim zvanicama je trebao biti gradobnačelnk Banjaluke, Draško Dtanivuković – poručio je Tubak.

Podijeli objavu