SVE ODUŠEVIO Ovako najmlađi poslanik Srpske vrijeme provodi sa građanima

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković klasičan rad političara u kancelarijama i kabinetima zamijenio je radom na terenu i to proteklih godina. To mu je zasigurno donijelo veliku naklonost građana, u trudu da se sa njima saživi i razumije njihove potrebe, probleme i brige koje imaju stanovnici banjalučkih sela, pogotovo imajući u vidu iz kakve imućne porodice dolazi i način na koji bi mogao da provodi svoje vrijeme.

Danas radni dan provodi u Melini sa porodicama Babić, Radanović i Zeljković, a sa korisnicima društvenih mreža podijelio je fotografije baliranja i kupljenje sijena, muženja krava, vožnje traktora, jahanja konja i pokoje zdravice.

,,Nema grada bez sela i na ovaj način želim da se potpuno saživim sa svakim našim seljakom, iskrenim domaćinom i poljoprivrednikom i da našom pobjedom u Banjaluci i njima donesemo suštinske promjene i uradimo tačno ono što će njima značiti…”, priča nam Stanivuković.

Stanivuković dodaje da sedmicama provodi vrijeme sa mješanima ruralnih krajeva najvećeg grada Srpske, te da su mu prenijeli da je jedan od najvećih problem vodosnabdijevanje, pogotovo u vremenu velikih vrućina, kada je voda na istorijskom minimumu i kada ni ona sela koja su imala vodu danas nemaju.

,,Grad za 4 godine nije uradio ništa, samo kažu: ‘Doći će voda sa Crnog vrela’, a građanima se već zacrnilo od njihovih obećanja. “:

,,Ne može dajak da voli neko ko ga nije osjetio, njime se vozio i Vrbas vidio iz druge perspektive, tako ni probleme ovih ljudi da razumije neko ko nije sa njima proveo vrijeme, osjetio ljubav prirode i ovih ljudi, proživio sa njima njihovu svakodnevnicu, gorio na suncu, i kupao se sa flašom vode… Zato sam sa njima, da osjetim i doživim kako žive, pa sutra da imam razumijevanje i da tražim modalitete kako ovim ljudima da bude bolje”.

Podijeli objavu