Stanivuković poručio Đajiću: Smijeh jeste lijek, ali nemojte zbog toga dozvoliti da vam se čitav grad smije

Ovo je doktor koji svoj urin fotografiše i pokazuje narodu. Ovo je doktor koji se hvali testiranjem na drogu. Ovo je doktor koji opija omladinu besplatnim alkoholom na svojim žurkama. Ovo je doktor koji je najmanje na svom radnom mjestu.

Napisao je ovo gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, na svojim društvenim mrežama, komentarišući ponašanje direktora UKC i predsjednika GrO SNSD Banjaluka, Vlade Đajića.

– On je jedini diktor koji je imao zvanični sastanak sa vlasnicima noćnih klubova i razdovarao o njihovim problemima. On je bio primjer dobrog doktora koga su politika i moć potpuno uništili i koji je sve svoje zasluge iz prošlosti uništio svojim sadašnjim, ali sudeći po svemu, i budućim potezima – napisao je Stanivuković.

Podjeća da je to čovjek od koga zavise i zbog koga su blokirani mnogi projekti u Banjaluci.

– Ovo je nažalost čovjek i doktor od koga danas zavisi javni prevoz, izgradnja gradskog parka, budžet i čovjek od koga u velikoj mjeri zavise važne strateške odluke za najveći grad u Republici Srpskoj, ali potrudićemo se sa da tako ne bude još dugo. Znam doktore da treba da liječite i da je humor lijek, ali nemojte zbog toga dozvoliti da vam se čitav grad smije – napisao je Stanivuković.

 

Podijeli objavu