Stanivuković objavio snimak zdravih ljudi koji su smješteni sa zaraženima korona virusom! (VIDEO)

Poslanik PDP-a Draško Stanivuković objavio je na društvenim mrežama video klip u kojem su se obratile osobe koje su kao zdrave smještene u karantin sa zaraženim osobama.

Državljani Republike Srpske, njih šestoro, koji su juče pod pratnjom policije doputovali u Banjaluku kako bi bili smješteni u karantin u Srednjoškolskom domu, greškom je prebačeno u Studentski centar „Nikola Tesla“, među pacijente zaražene korona virusom!

Katastrofalan propust doveo je do pravog rata riječima unutar nadležnih službi, koje su odgovornost prebacivale jedna na drugu i na kraju pokušale da zataškaju slučaj.

Zaključak bi bio da apsolutno niko nije odgovoran za sporni smještaj, pa su, ako je suditi prema odnosu nadležnih, građani sami odgovorni za ono kroz šta su prošli i trenutno prolaze.

– Ovaj događaj ne može da se završi samo na ovome. Odgovornost se mora jasno utvrditi, a poslije ovoga moraju da uslije ostavke ili smjene odgovornih. Na tome ćemo istrajati jer su ovime ljudski životi ugroženi, a nažalost ovo nije pojedinačan slučaj koji je pokazao kako institucije ne fukcionišu, kaže Stanivuković.

(Banjaluka-24.com)

Podijeli objavu