STANIVUKOVIĆ KAO GOLMAN! Predstavljena najinovatimnija kampanja do sada, kandidati u dresovima

Obučen u dres golmana, sa rukavicama i loptom gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i nosliac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske sinoć je poručio da – Republika Srpska mora da se brani.

Ovo je ujedno i slogan PDP na predstojećim izborima, a kandidati ove partije predstavljeni su kao reprezentacija. Bez odijela, kravata i uobičajenih odjevnih kombinacija, kandidati su sinoć na teren izašli u dresovima.

– Igraćemo u bojama reprezentacija za najvažniju utakmicu za našu Republiku Srpsku. Biću vaš golman, jer smo u godinama iza nas branili Banjaluku, a sada je došlo vrijeme da branimo Republiku Srpsku. Republika Srpska mora da se brani biće naš slogan, a ja sam uvjeren da ćemo je odbraniti od kriminala, korupcije i svega negativnog i u ovoj utakmici pobijediti i ostvariti uvjerljivo najbolji rezultat – poručio je Stanivuković u golmanskom dresu.

DSC 4801

Sinoć je izvedena i himna reprezentacije, rep pjesma “Mora da se brani”, a publika je sinoć bila u navijačkom duhu, te sa šalevima i ostalim navijačkim rekvizitima podržava kadidate.

– Svaki dan mi ljudi govore: „Jelena, moraš da pobijediš“. I večeras, ovdje pred vama, kažem – pobijedićemo! Ali to neće biti pobjeda bilo kojeg pojedinca, to će biti pobjeda naroda za Republiku Srpsku. To će biti pobjeda naroda za Republiku Srpsku bez korupcije, pobjeda naroda za najbolje obrazovanje, za efikasno zdravstvo, za borce koji su stvorili Republiku Srpsku, pobjeda naroda za naše penzionere, za sve one koji su danas obespravljeni, za sve one koje je ovaj režim unesrećio. Režimu sam poručila i opet poručujem: Spremite se jer znate šta će da radi nakon naše pobjede, radiće pravosuđe i policija. Neka se spreme svi oni koji su se ogriješili o zakon, narod i državu – rekla je potpredsjednica PDP i kandidat za predsjednicu RS, Jelena Trivić.

DSC 3956

Poručila je da je predsjednik SDS Mirko Šarović čovjek koji zna kako igrati za srpsku reprezentaciju u Sarajevu, a da nikoga ne uvrijedi i čovjek koji neće ići u Sarajevo da se izgalami, a vraćati poražen, nego nizati pobjede za Srpsku.

Šarović je istakao da se 2. oktobra igra istorijska utakmica, koja, kako je rekao, znači – mi ili oni.

– Ovo neće biti izbori, nego referendum. I na tom referendumu prevagu ćemo odnijeti mi, i SDS i PDP i Vukanović, a prije svega narod. Jelena Trivić, osoba od integriteta i ispravne procjene, donosiće samo pobjede Republici Srpskoj. U mojoj dugoj, turbulentnoj, možda i jedinstvenoj političkoj karijeri, ostvario sam mnogo sjajnih i uvjerljivih pobjeda, ali sve te pobjede dao bih za ovu jednu, buduću, pobjedu Jelene i mene, pobjedu naroda. Siguran sam da će tako da bude, jer mi smo jedan tim – poručio je Šarović.

DSC 4785

Branislav Borenović, predsjednik PDP, rekao je da, pored pobjeda listi za Parlamentarnu skupštinu BiH i Narodnu skupštinu Republike Srpske, koje predvode on i Draško Stanivuković, Republika Srpska igra najznačajniju utakmicu, za pobjedu naroda, za pobjede Jelene Trivić i Mirka Šarovića.

DSC 3966

– Pored pobjede Mirka Šarovića, u koju sam siguran, pobjeda Jelene Trivić biće najslađa pobjeda, ona u kojoj će ona, sa svima nama, u potpunosti poraziti režim. To će biti pobjeda nad korupcijom, nepotizmom, nad svim zlom koje se nadvilo nad Republikom Srpskom. Od 2. oktobra ćemo pokazati kako se brani, kako se služi i kako se voli Republika Srpska – poručio je Borenović.

 

Podijeli objavu