Stanivukovć oštar i prema “Niskogradnji”: Svaka firma koja bude radila bez dozvola neće moći sarađivati sa Gradom

Gradonačelnik Banje Luke, Draško Stanivuković, poručio je da svaka firma koja bude nelegalno radila puteve ili drugu infrastrukturu, odnosno mimo dozvola nadležnih organa – neće moći sarađivati sa Gradom.

Poručio je ovo nakon što je gradska inspekcija ustanovila da se asfaltiranje puta u dijelu Ulice Koste Jarića izvodi bez dozvole Grada, zbog čega je naložila zabranu daljnjeg izvođenja ovih radova.

– Od početka mandata insistiramo na poštovanju svih propisa i svaka firma koja bez saglasnosti gradskih organa izvodi bilo kakve radove na javnim površinama, moraće se suočiti sa posljedicama – kazao je on.

Radove izvodi preduzeće “Niskogradnja” a mještani kažu da iza svega stoji SNSD, koji je pokušao da danas prikupi koji glas pred sutrašnje izbore.

– Inspekcijskim nadzorom utvrđeno je da preduzeće “Niskogradnja” asfaltira put bez dozvole nadležnog gradskog organa. S obzirom na to da nije zatečeno odgovorno lice već samo radnici tog preduzeća, ostavljen je službeni poziv i izrečena zabrana daljeg obavljanja radova – naveli su iz Odjeljenja za inspekcijske poslove i komunalnu policiju, te podsjaćaj da je modernizacija Ulice Koste Jarića predložena Progarmom zajedničke komunale potrošnje za ovu godinu.

Podijeli objavu