STANIVUKOVĆ ODGOVORIO ĐAJIĆU: Uništio UKC, a od SNSD napravio disko, opoziv najavljuje dvije godine

Imao je skoro dvije godine da zatraži moj opoziv, evo pitam ga opet zašto nije? Zašto čeka toliko dugo? Čekam i ja, volio bih da se to desi, ali znam da nema hrabrosti za to.

Rekao je ovo gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, komentarišuju,  ko zna koji po redu, najavu njegovog opoziva od strane predsjednika GrO SNSD Banjaluka, Vlade Đajića.

Stanivuković podsjeća da će ovi izbori pokazati kako stvari stoje, jer jednu listu nosi on, a jednu upravo Vlado Đajić.

– Imaću duplo više glasova od njega. Do sada sam na svim izborima imao najveći broj glasova, a na izborima 2018. godine sam ga pokorio i politički porazio. Vidjećemo i na ovim izborima, ko će imati veću podršku. Moj motiv za borbu je bolje društvo, ali imamo dodatni motiv – da takve ljude pošaljemo u zatvor i u političku penziju – kaže on.

Ipak, kaže Stanivuković, oni koji su doktora Đajića postavili na čelo Gradskog odbora SNSD-a, čine njemu veliku uslugu.

– On je potpuno uništio sve – od UКC – a do Gradskog odbora SNSD – a. Od jedne, ma šta drugi rekli, političke organizacije, koja ima svoj kontinuitet, svoju snagu, on je disko, folklorno društvo, koncertnu i turističku organizaciju. Sve, samo ne stranku. Plaća prevoze, putovanja, krajiške večeri, pjevačice… Finanasira opijanje omladine, sve ono što ne smije da radi jedan ozbiljan i pristojan političar. Jasno je da on to nije – poručio je Stanivuković.

Uvrijedio djecu sa Daun sindromom

Osvrćući se na jutrošnje gostovanje Đajića, gradonačelnik je poričio da je politika potpuno pomrsila konce Đajiću, koji je jedno od najvažnijih zanimanja spustio na niske grane, te predstavaljaući se da je njihov ambasador, pogrdnim riječima nazvao i djecu sa Daun sindromom.

– Pokušava da nađe nešto dobro u svom radu, ali ni to mu ne ide. Njagove izjave su sulude, one ne djeluje prirodno i ljudski. Ipak, ja o njemu neću govoriti na taj način. Dovoljno je rekao sam o sebi. S ciljem da počene sa uvredama mene, vrijeđao je sve redom. Rekao je „djeca koja su bolesna od Daun sindroma“. To nije bolest, to je stanje i sindrom, to jedan doktor treba da zna. Ovom izjavom samo potvrđuje da svoju diplomu treba da pocijepa – jasan je gradonačelnik Banjaluke.

Podijeli objavu