ŠTA SE DEŠAVA U ČELINCU Tubak: Opština opustošena nakon dugogodišnje vladavine SNSD

Odbornik PDP, u Skupštini opštine Čelina, Goran Tubak, poručio je da sve ono što se dešava u Čelincu određuju viši centri moći.

– Načelnik opštine dozvolio je sebi takvo poniženje da mu drugi naređuju kako će proslaviti slavu opštine i kome će dati nagrade i priznanja. Naredbe stižu kad su u pitanju imenovanja direktora, kad su u pitanju asfaltiranja i druga infrastruktura. Dakle, skupština je tu samo da većina odbornika iz skupštine formalno podrži ono što je unaprijed dogovoreno – poručio je Tubak.

Dok su sve oči uprte u skupštinsku salu u Banjaluci, javnost je malo upoznata šta se dešaba u drugim, manjim opštinima. Tubak tvrdi da je “Čelinac je opustošen nakon dugogodišnje vladavine SNSD.”

– Ovaj put toliko su omalovažili sami sebe da im je nametnut kandidat za poslanika (ministar poljoprivrede), čovjek koji samo nekoliko puta godišnje dođe u Čelinac na neku proslavu i eventualno u lov – navodi on.

Tubak veliku nadu ulaže u izbore u oktobru.

– U oktobru ćemo zamijeniti ovu nesposobnu vlast, kako bi Čelinac počeo nesmetano da se razvija i slobodno odlučuje, bez nametanja viših nivoa vlasti – poručio je Tubak.

 

Podijeli objavu