SNSD PONOVO SVE ODBIO Milanović: Svi znamo da idu izbori, ali ovo više nije politika

Danas je SNSD na skupštinskom kolegijumu pokazao da se ne obračunavaju samo sa gradonačelnikom i novom gradskom upravim nego i sa građanima Banjaluke. Po drugi put su pokušali skinuti sve tačke sa dnevnog reda koje donose prihod Gradu i omogućavaju normalno funkcionisanje – poručio je  šef Kluba odbornika PDP, Dragan Milanović.

On ističe da su, kada su na glasanju konstatovali da nemaju dovoljan broj glasova, prekinuli sjednicu kolegijuma.

– Bili su protiv rebalansa kojim smo trebali rasporediti dodatnih 30 miliona maraka. Bili su protiv rekonstrukcije toplovodne mreže koja bi omogućila bolje grijanje i smanjila gubitke na mreži. Bili su protiv svih regulacionih planova koji čine značajan prihod Gradu. Bili su protiv neradne nedelje i po ko zna koji put protiv izgradnje Parka. Očigledno su spremni da dovedu u pitanje i razvoj grada i plate zaposlenih i gradsko grijanje. Ljudi, svi znamo da idu izbori ali ovo više nije politika. Ovo se kosi sa zdravim razumom – zaključuje Milanović.

Podsjećamo, Klub odbornika SNSD-a predložio je danas skidanje sa dnevnog reda naredne sjednice velikog broja regulacionih planova, nacrta rebalansa budžeta, odluke o ulaganju deset miliona KM u toplovodnu mrežu, odluke o neradnoj nedjelji…

Tim povodom gradonačelnik Stanivukovć najavio je vanredno obraćanje u 15 časova ispred Gradske uprave.

Podijeli objavu