SNSD IZGUBIO KOMPAS Obilaze puteve koje je radio Radojičić i govore kako su loše urađeni (VIDEO)

Novi asfalt u Priječanima propao za samo par godina

Odbornici SNSD i mještani okupili su se danas u Priječanima da kritikuju rad novog gradonačelnika Draška Stanivuković, ali sudeći po svemu više rad njegovog prethodnika Igora Radojičića.

Tražeći da se gradi novi put, koji je već u planu, mještani su kritikovali i onaj napravljen i otvoren za vrijeme mandata Igora Radojičića.

Navode da je put uzak, da je već propao, da je oborinska kanalizacija loša, te da su rupe već po putu. Samim tim priznajući kako su se tadašnji putevi radili loše.

– Glavna saobraćajnica u ovom naselju je totalno lošem stanju,  dva vozila se ne mogu mimoići, a pješaci su ugroženi – kaže mještanin Priječana Goran Godeč,

Kako su se za vrijeme mandata SNSD radili putevi pokazala i današnja pres konferencija SNSD, na kojoj tvrdi da je put uzak, da se već raspao, da je pun rupa i opasan za pješake, iako je izgrađen tek prije par godina.

– Ne mogu se dva auta mimoići, a da ne upadneš u rupu. Uvijek se mora paziti i na pješake. Dešavao se da ljudi slete i u kanal – rekao je jedan od mještana.

Sve je dokumentovano i video prilogom na kome se vidi kako je relativno nov put brzo propao, što nikako ne bi smejlo da se desi ako su ispoštovani svistandardi gradnje.

Podijeli objavu