Regionalna konferencija: Predstavnici Grada prisustvuju četvrtoj „Konverziji“

Kulturnom centru Banski dvor jutros je otvorena četvrta „Konverzija“, regionalna konferencija o digitalnom marketingu, koja je okupila preko 500 učesnika, te 28 eminentnih predavača iz regiona i svijeta iz ove oblasti.

Na ovoj regionalnoj konferenciji prisustvuju i savjetnice gradonačelnika Mirna Savić – Banjac i Tanja Vukomanović.

Kako je rekla savjetnica Savić – Banjac velika je čast i zadovoljstvo što je upravo ona dobila priliku da se obrati na jednom ovako važnom događaju.

-Sigurna sam da će svi gosti koji su došli sa strane danas imati priliku da se uvjere kakava je Banja Luka. Želimo da se osjećate kao kod svoje kuće. Organizatorima želim da čestitam, ovo je događaj koji je izrastao u manifestaciju od izuzetne važnosti, ne samo kod nas, nego i u regionu  – poručila je Savić – Banjac.

Dodala je kako je velika čast što je danas u naš grad došlo mnogo stručnjaka iz oblasti digitalnog marketinga.

-Oni su tu da dijele svoje znanje. Grad Banja Luka će kao i dosad nastaviti da podržava ovu manifestaciju – poručila je ona.

Ministar za naučno – tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo, Srđan Rajčević takođe je čestitao organizatorima na još jednoj izvrsnoj organizaciji događaja.

-Okupili smo se da čujemo šta je to novo u svijetu digitalnog marketinga. Želimo da vidimo gdje se Republika Srpska uklapa na globalnom tržištu kada govorimo o svijetu digitalnog marketinga – rekao je Rajčević.

Program konferencije se odvija dva dana u tri sale uporedo.

Kako organizatori navode, svrha Konverzije jeste nesebično dijeljenje stručnog znanja i iskustva, uz proaktivvno umrežavanje svih učesnika. 

Podijeli objavu