Petković o protestima zbog vode: SNSD opljačkao i unakazio vodosnadbijevanje ruralnog dijela Banjaluke

Jučerašnji protesti ispred Gradske upave zbog vodosnabdijevanja Donjih Kola suštinska je bruka onih koji su ovo organizovali i ko se obraćao u ime toga skupa, poručio je odbrnik SDS, Aleksandar Petković.

Imao je porkuku i sa SNSD.

– SNSD treba kada organizuje ove stvari bar da pošalje druge predstavnike, a ne ove koji su upitni na svaki način i ne znaju bar sakriti ispred koga dolaze. Kamo sreće da su ljudi godinama unazad protestvovali oko snabdijevanja vodom ruralnog dijela grada, ovako su milioni maraka otišli u vjetar koji su mogli odavno da riješe ovaj problem, a Vodovod je od početka izgradnje trebao biti nadležan, a ne Centar za razvoj i unapređenje sela preko koga su milioni maraka raznim malverzacijama nestali i tako onemogućili završetak vodosnabdijevanja ruralnog dijela grada – navodi Petković.

S obzirom na to da je dugo godina odbornik, podsjetio je na neke možda zaboravljene informacije.

– Dovoljno je samo da sve direktore Centra za razvoj i unapređenje sela stave na vagu nekretnina koje posjeduju oni i njima bliski i ne treba ništa drugo da se sve vidi ko je opljačkao i unakazio nestručnim izvođenjem vodosnabdjevanje ruralnog dijela našeg grada – poručio je on.

Podijeli objavu