PARTIZAN – ZVEZDA: Meridian ima top kvoteza duel vječitih

Beograd je danas epicentar fudbala. I pored izmijenjenih okolnosti uoči ovog meča, temperatura lagano raste jer derbi je derbi, kad god da se igra. Polufinalni mečevi Kupa Srbije donose nam „finale prije finala“ – okršaj vječitih rivala i utakmicu koja tradicionalno privlači najveću pažnju.

Dodatna zabava čeka te i u Meridianu, koji je spremila specijalnu ponudu sa više od 1.500 opcija za klađenje!
Borba za trofej nastavlja se na Banovom brdu gdje se od 17 časova sastaju Čukarički i Vojvodina, dok će se tri sata kasnije (20.00) reflektori upaliti i na stadionu u Humskoj, gdje  igraju Partizan i Crvena Zvezda.

Šampion Srbije nastavlja svoju trku za duplom krunom, premda zadatak ekipe Dejana Stankovića danas nije nimalo lak, jer je protivnik vječiti rival, branilac trofeja i četiri puta uzastopno osvajač Kupa.
Mečeve koje igraju Partizan i Crvena Zvezda uvijek je nemoguće predvidjeti, pa su i za ovaj duel kvote iznijansirane tako da favorita, gotovo, da nema. Meridianbet pobjedu na crno-bijele vrednuje kvotom 2.75, a na crveno-bijele 2.75. Opklada na neriješen ishod daje, takođe, odličnu kvotu, 3.10.

Ponuda je sjajna i za meč Čukarički – Vojvodina. Trijumf „brđana“ uplatu množi sa 2.90, dok kvota na „dvojku“ iznosi 2.60.

Za početak vrhunske zabave registruj se meridianbet.ba, jer te bez ikakvih uslova čeka 50 besplatnih spinova, kao i bonus za prvi odigran tiket!

Podijeli objavu