OVAJ FUDBALSKI KUTAK NIKAKO NE SMIJETE DA PROPUSTITE

Vratio se “Fudbalski kutak”! Ovaj put, u nešto malo drugačijem okruženju, iz karantina… I samo na Meridian sport TV Jutjub kanalu!

U skladu s novonastalom situacijom i poštovanjem propisanih mjera, Branko Borota i Mile Močibob javili su se iz svojih domova. Ostani kod kuće, time su i oni poručili!

Vratili su se prvo u mladost, svoje početke i kako su “otišli u novinare”. Naravno, sve pjesnički ispropovjedano, citiramo”Zbog korone, te proklete zmije, stade fudbal kako nikad nije. Stade život, kako nikad nije.”; I tu su prešli na stvar!

Nije to jedno pjesničko veče, kako rekoše i sami već – tuga za Evropskim prvenstvom… Kao što znamo, planirano je za ovu, 2020. godinu, a pomjereno za narednu, zbog koronavirusa.

Ipak, tugu su pretočili u sjajne anegdote o prethodnim EP.
Ono, 1960. godine, bilo je u centru pažnje. Milan Galić, pobjeda nad Francuzima od 5:4, pa finale sa SSSR-om, na čijem golu je stajao Lav Jašin… Istorija!

I, kako kažu, “srebro zlatnog sjaja” za našu reprezentaciju!

Naravno, tu su i urnebesni savjeti kako “preživjeti” izolaciju, dotakli su se i jedine aktivne fudbalske lige, Bjelorusije – koju možete pronaći u Meridianbet ponudi.

A onda, saznajte, ko je koga na kraju nadmudrio u ovom video poziv, to je bilo posebno!
Najveći pjesnici među fudbalskim znalcima i najveći fudbalski znalci među pjesnicima – ne propustite novi „Fudbalski kutak“, od 20 časova, samo na Meridian sport TV Jutjub kanalu!

I poslušajte Borotu i Močiboba: “Ostanite, ljudi, kod kuće”!

Podijeli objavu