Otkud banjalučkom SNSD 5 miliona KM? Pred izbore u mjesnim zajednicama obećavaju po 100.000 KM (FOTO)

Izbori za članove savjeta mjesnih zajednica u Banjaluci se bliže, a o njima se nikada nije pričalo kao do sada.

Upućeni kažu da su izbori do sada prolazili daleko od očiju građana, te da je izlaznost bila tek 15 odsto. Zanimljivo je da SNSD i njihovi koalicioni partneri „imaju vlast“ u 54 od 57 mjesnih zajednica, da li zbog male izlaznosti ili je u pitanju nešto drugo, ne znamo, ali znamo da su se ove godine aktivitale sve partije.

Neke koriste dozvoljena, ali neke i nedozvoljena sredstva. Naime, kako saznajemo Viber grupama kruže poruke, da će SNSD nagraditi sve vijerne glasače sa po 100.000 KM.

– Formirali smo listu za savjet mz Prijakovci, a izbori se održavaju 20. februara 2022. godine. Dobivamo sto hiljada KM od gradskog odora SNSD, ako lista prođe da uložimo u što hoćemo u selu. Ako hoćeš podži i ti i tvoji – napisano je u poruci.

viber image 2022 02 09 11 45 03 039

Sugrađani kažu i da volonteri SNSD danima obilaze naselja, te, kako tvrde svjedoci, nude jednokratnu novčanu pomoć sugrađanima.

Ako su informacije iz poruka tačne, i ako je SNSD spreman da svakom naselju da 100.000 KM postavlja se pitanje odakle toliki novac jednom gradskom odboru?

 

Podijeli objavu