Odbornik dijeli djeci 50 maraka i objavljuje na Facebooku

Odbornik u skupštini grada Banjaluka Stojan Vukajlović pohvalio se na svom Facebook profilu fotografijama na kojima se vidi kako sa još nekoliko lica dijeli pomoć pojedinim mještanima Saračice, banjalučke seoske mjesne zajednice. Odbornik Vukajlović objavio je fotografije na kojima se vidi kako dijeli pakete pomoći ali i fotografiju na kojoj čovjeku sa troje maloljetne djece uručuje novčanicu od pedeset maraka. Čovjeku kojem Vukajlović udjeljuje 50 maraka kao ni njegovoj maloljetnoj djeci na fotografijama na profilu odbornika Vukajlovića nije sakriven vizuelni identitet.vukajlovic 1

Stojan Vukajlović pohvalio se kako je akcija pomoći realizovana uz pomoć gradonačelnika Igora Radojičića i direktorice Centra za socijalni rad Irene Joldžić. Radi se o incijativi pomoći najugroženijim banjalučanima u okviru akcije “Niste sami”.

Vukajlović je za akciju koju je objavio na Facebooku dobio podršku nekolicine sugrađana.

vukajlovic 2

Stojan Vukajlović odbornik je SNSD-a u banjalučkoj gradskoj skupštini. Javnosti je prvi put postao djelimično poznat kada je, nakon što je odbornički mandat dobio kao kandidat DNS-a, napustio DNS i zajedno sa Budimirom Balabanom, Nenadom Šibarevićem i Milenkom Jaćimovićem osnovao “Klub Sloboda”. U “Slobodi” se Vukajlović nije dugo zadržao već uz obrazloženje da narod nije glasao za njega da bi bio opozicija prelazi u SNSD.

Drugi put je javnost čitala o Vukajloviću kada je objavljeno da je na licitaciji, posljednjeg dana prošle godine, kupio četiri stana u vlasništvu grada Banjaluka, poslovni prostor i vikend kuću za, ukupno, 283 400 maraka. Navedene nekretnine oduzete su od bivšeg načelnika Odjeljenja za boračko invalidsku zaštitu grada Banjaluka Miloša Šmitrana zbog načina na koji je Šmitran ranije došao do njih. Za sada nema epiloga te afere.

(GERILA.info)

Podijeli objavu