OBAVEZNO POGLEDAJTE! Novi Fudbalski kutak vraća nas u EP 1992

Genijalnost fudbalske esencije na kanalu Meridian sport stigla je do EP 1992 u Švedskoj. Komentatorski duo Borota i Močibob podsjećaju se dana kad je „spoljni zid sankcija“ sprečio „Plave“ da igraju na posljednjem prvenstvu prije raspada zemlje, iako su se kvalifikovali kao prvi i iza sebe ostavili buduće evropske prvake Dance. 

Usput ćemo nakratko proći i prethodno Prvenstvo 1988. i čuvene makazice Van Bastena. Saznaćemo i zbog koga je Borota pao tiket na kvotu 1.25, ali i što je još važnije – kolika je bila uplata! Fudbalske igre za zelenim stolom, kraj Jugoslavije i Sojvetskog Saveza, uspon i pad legendarnog Marka van Bastena i još mnogo toga u novoj epizodi Fudbalskog kutka! Otkrij kako je jugoslovenskom fudbalu nanijeta jedna od najvećih sportskih nepravdi, kako se domaćin Danska provukla do titule, ali, pošto nevolja nikad ne dolazi sama, i kako se Borota obračunao sa Močibobom zbog otkrivanja „Zagrebačke afere“. 

Naš novinarski virtuozni duo najavljuje otkrivanje još nekih afera i sravnjivanje računa poslije korone. Situacija se “zakuvava”, i to samo na Meridian sport TV YouTube kanalu! 

Budi uz Meridianbet, jer te kao i uvijek čekaju najbolji bonusi, najveće kvote za kladjenje i nevjerovatne nagrade.

Podijeli objavu