Novi momenti Vlade Đajića: Sam izabrao zgradu u kojoj nema stan, zatim napao novinare

Generalni direktor UKC RS Vlado Đajić verbalno je napao ekipu BN televizije tokom njegove pres konferencije pred zgradom u kojoj se, prema tvrdnjama u videu objavljenom na portalima i društvenim mrežama, navodno nalazi njegov novi stan od 160 kvadrata.

Đajić, prenosi BN, tvrdi da nema stan u toj zgradi i da je u pitanju pokušaj njegove diskreditacije.

Da bahatost SNSD funkcionera nema granica, piše BN, pokazao je Vlado Đajić, koji je danas vrijeđao ekipu BN televizije.

– Razlog napada bilo je to što je naš snimatelj, snimajući kadrove objekta u izgradnji u kojem se navodno nalazi stan direktora UKC-a, snimio i novi Audi A6 S line, kojeg je Đajić nepropisno parkirao na trotoaru – prenosi BN.

Povod za Đajićevu pres konferenciju bile su objave na društvenim mrežama i portalima o stanu od 160 kvadrata, čiji je on navodno vlasnik. Jedan od građevinskih radnika u videu tvrdi da je stan Đajićev. Đajić to negira.

– Istovremeno sam dobio potvrdu od vlasnika te zgade da niti sam pregovarao sa njim niti sam vlasnik tog stana niti sam učestvovao u bilo kakvim dogovorima za kupovinu ovog stana- kazao je Đajić.

Direktora UKC RS novinari su pitali kako je znao gdje se stan nalazi, ako nije njegov.

– Angažovao sam stručnjake koji poznaju zgrade u Banjoj Luci i oni su obilazili i kada su vidjeli da se radi o Jevrejskom centru oni su locirali da je snimano iz tog ugla, znači stručnjake građevinske koji poznaju zgrade u Banjoj Luci – dodao je Đajić.

Video možete pogledati klikom OVDJE.

 

Podijeli objavu