NOVE UCJENE U INSTITUCIJAMA Glavni republički inspektor poziva kolege da glasaju za SNSD (Foto)

Izbori za članove savjeta mjesnih zajednica u Banjoj Luci, održavaju se sutra, a društvenim mrežama kruže prepiske iz raznih grupa u kojima se pozivaju ljudi da glasaju, među kojima je mnogo onih iz republičkih institucija.

Nakon tvrdnji da su ucjenjeni radnici u RUGIP-u, isplivala je i prepiski u Viber grupi Inspektorata Republike Srpske.

– Uvažene kolege insektori, u ime glavnog republičkog inspektora pozivam vas da u nedjelju izađete na mjesne izbore, ovom prilikom želim da vam predložim da svoj glas date listi kandidate SNSD. Poželjno bi bilo da sa sobom povedete članove porodice kao i poznanike i prijatelje – navodi se u poruci.

viber image 2022 02 19 15 16 36 594

Poruka je napisana sa mnogo pravopisnih grešaka, pa su korisnici društvenih mreža komentarisali kako je moguće da neko nepismen radi u institucijama.

Podsjećamo, u više javnih preduzeća i ustanova, uoči izbora za mjesne zajednice, u Banjoj Luci, vrši se pritisak na zaposlene da glasaju za kandidate liste koju predvodi SNSD Milorada Dodika. Tvrde to zaposleni u ovim ustanovama koji su, kako kažu , bili izloženi pritisku.

Slične informacije o pritiscima na zaposlene dobili smo i od zaposlenih u Domu zdravlja Banja Luka, kao i u pojedinim školama, prenosi portal Impuls.

 

 

Podijeli objavu