NJEMU JE DO PJESME “Ovo je čovjek neki što mi uze sve” Dodik u Bijeljini zapjevao poznati hit (VIDEO)

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik prisustvovao je skupu SNSD u Bijeljini, na kojem se latio mikrofona i zapjevao poznati hit.

Nakon državničkih obaveza predsjednik Dodik se kratko pojavio na večeri koju je organizovao GrO SNSD Bijeljina za sve kandidate koalicije Dogovor za Bijeljinu koji su 10.04.2022. godine ostvarili ubjedljivu pobjedu na izborima za Savjete mjesnih zajednica, navedeno je na Fejsbuk stranici bijeljinskog SNSD.

– Uprkos mjerama bezbjednosti koje su mi preporučene nisam mogao da propustim priliku da dođem u Bijeljinu. Tu smo i kod naših i aktivista iz koalicije da im zahvalimo i proslavimo pobjedu. Tu sam, srećan i zadovoljan. Svim građanima Bijeljine želim sve najbolje – rekao je Dodik.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Vladimir Lazić zahvalio je Dodiku za nesebičnu podršku Bijeljini, kao i za svu borbu da narod uspravne glave živi kao svoj na svom.

Kako se može čuti na snimku, Dodik je, između ostalog, pjevao pjesmu “Ovo je moja kuća živio sam tu, ovo je moja draga volio sam nju, ovo je čovjek neki što mi uze sve, skitnice čekajte me ja nemam gdje”.

Podsjetimo, Dodiku su nakon Amerikanaca i Britanci uveli sankcije, a imao je i sukob sa visokim predstavnikom Kristijanom nakon što je Šmit poništio primjenu zakona o imovini u Republici Srpskoj.

Video pogledajte OVDJE

Srpskainfo

Podijeli objavu