NEVJEROVATNA PODRŠKA NA TERENU Stanivuković će ponovo biti rekorder po broju glasova (FOTO)

Predizborna kampanja uveliko traje, a raspoloženje ljudi vidljivo je i na predizbornim skupovima i mitinzima. Opozicija u Srpskoj privlači veliki broj ljudi, što može biti dobar pokazatelj kada je u pitanju 2. oktobar.

Jedan od onih političara koji je uvijek srdačno dočekan i ima veliku podršku građana jeste gradonačelnik Banjaluke i nosilac liste PDP za Narodnu skupštini Republike Srpske, Draško Stanivuković.

IMG 0122

Ako je suditi po fotografijama, snimcima i porukama sa tribina iz raznih gradova, najmlađi gradonačelinik u istori Banjaluke i nekada najmlađi poslanik u NSRS, na izborima će ponovo imati rekordnu podršku.

“Ti si nas spasilac”, “Zboga tebe imamo vjere”,”I nama ovdje treba jedan Draško” … samo su neki od komentara koji se mogu čuti na tribinama u gradovima u okolini Banjaluke koje Stanivuković ovih dana obilazi.

IMG 0163

Srdačni dočeci, zagrljali, poljupci, čak i suze u očima ono su što gradonačelnika Banjaluka dočeka na tribinama koje ovih dana obilazi šitom svoje izborne jedinice.

Šipovo, Čelinac, Kneževo, Kotor Varoš ali i brojni dijelovi Banjuke, srdačno su dočekali Stanivukovića, a fotografije koje imamo priliku vidjeti na društvenim mrežama to i dokazuju.

IMG 9377

– Vi mi dajete snagu, bez vas ne bi bilo pobjede u Banjaluci, bez vas je ne može biti ni sada. Banjaluka je prije dvije godine dokazala da se ne boji i da promjene dršavaju izlaskom na izbore. Neka tako ove godine bude u cijeloj Republici Srpskoj, svi moramo da se uključimo – poručio je gradonačelnik na jednoj od svojih tribina.

 

Podijeli objavu