NEMA ODMORA NI SUBOTOM Stanivuković obišao radove, stiže voda u još banjalučkih sela

Voda konačno stiže i u dio Krmina, tačnije u školu i društveni dom, a na zadovoljstvo mnogobrojnih mještana koji su na ovo čekali dug vremenski period.

To su bili višegodišnji apeli mnogih sugrađana koji žive na ovom dijelu grada Banjaluke, te su upravo problem sa vodosnabdijevanjem isticali kao jedan od najvećih prioriteta koji moraju da se riješe.

Radove su danas obišli gradonačelnik Draško Stanivuković i njegovi saradnici.

Savjetnica gradonačelnika za kulturu i socijalnu politiku, Mirna Savić-Banjac, poručila je kako predstavnici gradske administracije koji svakodnevno borave na terenu, osluškuju želje sugrađana i detektuju probleme.

-Danas ovdje otpočinjemo značajnu investiciju u vrijednosti od oko 70.000 KM. Naime, gradiće se 610 metara sekundarnog vodovodnog kraka, te će po okončanju na vodovod konačno biti priključena škola i društveni dom ovdje u Krminama. To je od velike važnosti, jer su građani na ovo čekali zaista dugo. Mi smo srećni jer detektujemo probleme sa kojima se suočavaju naši sugrađani, te ih rješavamo. Na terenu smo, u komunikaciji smo sa svima i znamo koliko im je ovo bitno – poručila je savjetnica gradonačelnika.

Podjećamo, paralelno sa ovim projektom, na teritoriji Banjaluke radi se niz drugih projekata koji će riješiti problem sa vodosnabdijevanjem u Donjim Kolima, Racunama, Bronzanom Majdanu, Lojićima i mnogim drugim dijelovim grada.

Podijeli objavu