NAJBRŽA AVANTURA POČINJE: Formula 1 i UŽIVO klađenje, samo u MERIDIANU!

Savršen spoj najboljih kvota, specijala, zabave i adrenalina!

Najluđa zabava može da počne. Budite spremni, jer Velika nagrada Italije je tu, i uzbuđenje Formule 1 ostavlja bez daha!

Oni koji poznaju kladionicu Meridian, sigurno su vrlo dobro upoznati da ova kladionica prati sve sportske događaje na svijetu, a naravno i ovaj spektakl, kakav je čuvena trka u Monci, u nedjelju od 15h.

Uvijek prvi i najbolji, Meridian je spremio ono što svi zaljubljenici u „najbrži cirkus“ na svijetu zapravo i žele. Najraznovrsniju ponudu, i najjače kvote za ultra Veliku nagradu Italije.

Ova sezona je ipak drugačija, kao i u svim sportovima, iz razloga što niko nema mogućnost da trku prati sa tribina, ali je zato uzbuđenje garantovano u najboljoj sportskoj kladionici Meridian. Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.ba, i vrlo jednostavno možete da započnete neku od svojih omiljenih igara, ali pošto je Meridian kuća najboljih bonusa, za samu registraciju, BEZ USLOVA ikakvih, instant te čeka 10 KM bonus dobrodošlice.

Inače trka u Monci, je vjerovatno jedna od omiljenih trka svih vozača čuvenog bolida Formule 1! Besprijekorno glatka cesta, izazovne krivine, i dužina od 5.793 km, predstavlja nevjerovatnu avanturu, koja obuhvata čak 53 kruga, što ukupnu trku čini dugom nevjerovatnih 306.720 km.

I sad jedna specifičnost, koja je vezana samo za trku u Monci, jer samo u Monci se vozi u drugačijem smjeru u odnosu na druge staze. Smjer trke je određen u suprotnom smjeru, od kretanja kazaljke na satu. Vožnja u ovom neprirodnom smjeru znatno otežava vozačima, upravljanje bolidom je znatno otežano, jer zakoni fizike su kao i uvijek neumoljivi, a sile gravitacije se naručito dokazuju u zavojima kojih naravno, ne fali!

Ako uzmemo u obzir da se gotovo dvije trećine ove trke, voze pod punim gasom, nije ni čudo što se najbolji od najboljih dočekuju šampanjcem i lovorikama. Stvarno su svi vozači ove trke neustrašivi heroji današnjice! I sad ono veliko pitanje, ko će biti pobjednik trke koja nas slijedi? Da li je to Hamilton ili Ferstapen? Ili pak, Botas? Stavite svoje opklade na favorita po vašem izboru, jer definitivno najbolje kvote su u sportskoj kladionici Meridian!

Osim klađenja na specijalne događaje kao što je Formula 1, na sajtu Meridiana vas pored tog očekuje mnoštvo mogućnosti za najbolje sportsko klađenje, kao što je tipovanje trka konja, pasa, onlajn klađenje i mnogo, mnogo toga.

Put je jasan, meridianbet.ba, i dokažite sami sebi da je Meridian – više od igre!

Podijeli objavu