Mještani iznijeli probleme: Gradski menadžer najavio modernizaciju još jedne ulice

Gradski menadžer Bojan Kresojević obišao je juče mještane Ulice Braće Kukrika u Mjesnoj zajednici Ada, koji već duže vrijeme imaju problem sa jednim dijelom ulice, koji nije modernizovan, što su upravo mještani u više navrata navodili kao problem, te da je njegovo rješavanje jedan od glavnih prioriteta, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kako je rekao gradski menadžer na sastanku sa mještanima, rješavanje infrastrukturnih problema na području grada je svakako jedan od glavnih prioriteta gradske administracije.

“Posebno smo srećni što je ovo trideseta ulica u našem gradu koju modernizujemo i to u posljednja tri mjeseca. Time pokazujemo da smo u potpunosti posvećeni unapređenju života naših građana. Sa posebnim zadovoljstvom rješavamo infrastrukturne probleme, naročito kada mještani pokažu spremnost za saradnju. Tako su vlasnici zemljišta saobraćajnice ove ulice bez naknade predali Gradu isto”, poručio je Kresojević.

Dodao je kako su na taj način riješeni imovinsko-pravni problemi, te da je gradska administracija dobila  dodatni motiv za ovaj zadatak.

Podijeli objavu