Milanović: Aktivisti SNSD organizuju proteste iako cisterne u Donja Kola stižu redovno

Mještani Donjih Kola decenijama nemaju vodu, a protesti se organizuju sada, mjesec dana pred početak izgradnje vodovoda i pred konačno rješenje njihovog problema.

Poručio je ovo šef Kluba odbornika PDP, Dragan Milanović, komentarišući najavljen protest mještana Donjih Kola zbog problema sa vodom.

– Problem sa vodom postoji. On je višedecenijski i nije nastao dolaskom nove gradske administracije, naprotiv, dolaskom nove gradske administracije nastalo je rješenje, jer je u toku procedura za izgradnju vodovoda koji će riješiti ove višedecenijske probleme – rekao je Milanović.

Podsjeća da su oni koji pozivaju na proteste aktivisti SNSD, više puta viđani na stranačkim skupovima, te pozvao građane da ne nasjedaju na političke proteste.

– Traženo je da se isporučuje 25 cisterni sedmično, to se i radi. Primjera radi, ove godine do danas je isporučeno više cisterni nego tokom čitave 2020. godine. Dakle, nikada više vode nije isporučeno, ali politički aktivisti po naređenjima organizuju proteste – rekao je Milanović.

Blink

Podijeli objavu