Meridianovi aktivisti u pomoći ugroženom stanovništvu od COVID-19

U borbi protiv pandemije su uključeni društvo i kompletna zajednica, a među kompanijama koje se ističu u pomoći sugrađanima je kompanija Meridian.

Aktivisti ove kompanije ni u najtežim trenucima ne zaboravljaju one kojima je potrebna pomoć.

U narednom periodu planiraju nastavak svojih humanitarnih aktivnosti koje su počele još prije pet mjeseci i početka pandemije izazvane Covid-19, a sve sa ciljem da budu uvijek društveno odgovorna kompanija i uvijek uz svoj narod.

Kompanija Meridian je donacijama pomogla naugroženije stanovnike BiH. Zaposleni u ovoj kompaniji obišli su brojne gradove i opštine u državi, kako bi donacijama pomogli onima kojima je podrška u ovim momentima i najpotrebnija.

Pomoć je, između ostalih, uručena Crvenom krstu u Tuzli, Sarajevu, Doboju i Banjaluci, gdje su paketi pomoći uručeni i Javnoj kuhinji „Obrok ljubavi“. Kompanija Meridian Crvenom krstu u Gradišci i Prijedoru takođe je dopremila pakete hrane i sredstava za higijenu, dok je Gerontološkom centru u Domu za starija lica u Sarajevu, Domu penzionera u Banja Luci kao i Domu za djecu bez roditeljskog staranja u Banja Luci uručena zaštitna oprema- rukavice i maske,

Ovakve akcije u kompaniji Meridian ostaju i dalje prioritet, pomoć treba da stigne gdje je najpotrebnija, uvijek i svuda ostajemo uz svoj narod- navode u ovoj kompaniji.

Meridianov volonterski tim djelovao je u Srbiji i Crnoj Gori.

Volonteri i humanisti ove kompanije su postali sinonim za donacije širom regiona, a nastavljaju i dalje u istom smjeru koji vodi humanosti i pobjedu nad pandemijom..

 

Podijeli objavu