Meridianbet: US OPEN, sa najboljom ponudom, premoćnim KVOTAMA, i BONUSOM za klađenje BEZ USLOVA!

Prati jedan od četiri najveća teniska turnira u Meridianu!

 

US Open polako uz sve prepreke, koje su uzrokovane globalnom pandemijom uslijed korona virusa, ulazi u završnicu. Šesnaestina finala kako i uvijek, ovog popularnog takmičenja sigurno nam donosi zanimljive mečeve i uzbuđenje!

Ne propustite šansu, te budite i vi dio „bijelog sporta“, i pokažite svoje znanje na US OPENU! Na ime osvajača ovo čuvenog turnira, možete se kladiti u sportskoj kladionici Meridian, gdje vam je omogućeno da pratite i dokažete svoje znanje uz najveći izbor igara, kvota i specijala. Za srećan početak Meridian je pripremio specijalni bonus od 10 KM dobrodošlice, a imate i mogućnost da iskoristite i sve statističke podatke, te sve što treba da uradite, je vrlo jednostavno, da se registrujete na meridianbet.ba, kako na desktop sajtu, tako i na mobilnoj aplikaciji.

Opcija UŽIVO klađenja je sve više i više popularna, tako da možete se kladiti u bilo kom trenutku kad god to vama odgovara, jer samo u Meridianu imate mogućnost da kombinujete UŽIVO sa prematch ponudom!

US OPEN je zvanično stvoren još davne 1881.  godine u Njujorku, te stoji kao simbol za jedan od četiri najglamuroznija teniska turnira na svijetu. Uvijek najveći stadioni na svijetu, temperamentna publika, sigurni su „okidač“ da probude strast i emociju kako kod tenisera, pa tako i kod publike.

Ipak, zbog novonastale situacije uslijed pandemije virusa korona, ovaj put Njujork je potpuno drugačiji nego do sada. Tribine su prazne, nema navijačke atmosfere, a i ne učestvuje „čuvena trojka“ u punom sastavu. Mora se odmah priznati da turnir bez Rafaela Nadala i Rodžera Federera, na neki način gubi svoju draž, a pogotovo sad nakon SRAMOTNE DISKVALIFIKACIJE najboljeg tenisera svijeta, Novaka Đokovića, koji je jednom nenamjernom greškicom, slučajno pogodio linijskog sudiju, i tako direktno diskvalifikovan neumoljivom odlukom pravila i sudija! Bez ikakve sumnje, ovo je ogromna svjetska nepravda, koja još jednom ide preko Novakovih „leđa“! Znamo mi šta nas sad raduje. Znamo da će se Novak kao i uvijek vratiti bolji, jači i moćniji, te na oduševljenje fanova širom svijeta, nizati nove pobjede i trofeje!

Ono što nam preostaje sada, jeste da pratimo nove teniske nade, da se nadamo nekom vrtoglavom uzbuđenju, jer sve to možemo i da naplatimo na mjestu najbolje ponude, najjačih kvota i specijala. Jasno je, naravno,meridianbet.ba, i neka zabava počne!

Podijeli objavu