MERIDIAN: Život i zdravlje nemaju cijenu, pomoć je potrebna svima

Šest mjeseci iza nas kako je virus korona zahvatio sa pandemijom cijeli svijet, a tako i našu zemlju. Ulažu se veliki napori kako bi funkcionisanje i tok života nastavili se najbezbolnije u situaciji koja je nepoznata svima. Društvena odgovornost u teškim momentima je posebno značajna i prioritet je u kompletnoj zajednici.

Zaštita je potrebna svima, a posebno u zajednicama koje su najugroženije kategorije pandemijom koja se uvukla u sve aspekte života – ističu iz kompanije Meridian.

Zaposleni i aktivisti ove kompanije pokazujući svoju društvenu odgovornost su obilazili mnoge gradove u BiH, Srbiji i Crnoj Gori davajući svoj doprinos u vidu donacija i pomoći ugroženima.

Veličina poslovanja se ne mjeri samo poslovnim rezultatima nego i ljudskim vrijednostima. Volonteri i aktivisti kompanije Meridian žele skrenuti pažnju svim poslovnim subjektima i pojedincima koji mogu dati svoj doprinos u suzbijanju virusa korona da se uključe i podrže svoje zajednice.

Iz kompanije Meridian najavljuju nastavak pomoći donacijama u BiH i regionu dok god bude potrebno jer briga o životu i zdravlju je prioritet svih nas.

 

 

 

Podijeli objavu