MERIDIAN: Pružanje pomoći svom narodu prioritet

Kompanija Meridian pokazuje svoju humanost i dobročinstvo mjesecima. Akcije pomoći ugroženim sugrađanima, javnim ustanovama, ustanovama zdravstvene zaštite kao i pojedincima uvijek su stigle u pravo vrijeme.

Volonteri ove kompanije i dalje nastavljaju u tom smjeru jer granice u humanosti ne postoje.

Pet mjeseci smo zahvaćeni pandemijom virusa COVID-19, a zaposleni u kompaniji Meridian su obišli veliki broj opština i gradova u cijeloj BiH, kako bi svojim donacijama olakšali svojim sugrađanima život u ovoj pandemiji izazvanoj virusom korona.

Beograd

Donacije ove kompanije do sada su uručene organizacijama Crvenog krsta, kao i velikom broju ustanova zdravstvene i socijalne zaštite: gerontološkim centrima, domovima za starija lica, domovima za djecu bez roditeljskog staranja i mnogim drugim ustanovama. Aktivisti kompanije u BiH su donirali pomoć u Banja Luci, Doboju, Tuzli, Sarajevu, Gradišci i Prijedoru. Uručili su zaštitnu opremu- rukavice i maske, pakete hrane i sredstva za higijenu.

Crna Gora

U Srbiji i Crnoj Gori podrška i pomoć kompanije Meridian do sada je upućena na infektivnoj klinici u Beogradu, Domu zdravlja “Dr Milorad Mika Pavlović” iz Inđije, Institutu za majku i dijete, Dječijoj bolnici za plućne bolesti, Kliničko – bolničkom centru “Dragiša Mišović”, Niškoj bolnici, Društvu za mentalno nedovoljno razvijena lica (MNRL) Pirot, Centru za palijativno zbrinjavanje – BELhospice, Crvenom krstu u Budvi, Nikšiću, Herceg Novom, Beranama, Žabljaku, Danilovgradu i Rožajama kao i drugim ustanovama zdravstvene i socijalne zaštite.

Kompanija Meridian organizovala je i humanitarne sportske turnire gdje su učešće uzeli i velikani našeg sporta, a sredstva su upućena za liječenje u inostranstvu djevojčice Sofije Markuljević koja boluje od rijetke i opasne bolesti, gdje se uključio cijeli Balkan.

U poslovanju kompanije Meridian solidarnost sa svojim narodom, humanost i pružanje podrške kome je potrebna ostaje i dalje misija koja će se nastaviti i dalje.

 

Podijeli objavu