Meridian- mjesto sigurne zabave ponovo otvoreno!

Meridian je danas otvorio svoje kladionice koje su dezinfikovane po najvećim svjetskim higijenskim standardima, postavljene su zaštitne barijere, operateri su u zaštitnoj opremi, a postavljene su i najmodernije dezobarijere.

 

U Meridianu ističu da im je bezbjednost igrača i zaposlenih najvažnija.

– Sve higijenske mjere, koje sunadležni propisali, sprovedene su u djelo. Spremno smo dočekali ponovno otvaranje lokala- napominju iz ove kompanije.

 

Svi korisnici njihovih usluga mogu biti potpuno sigurni i uvjereni da su primjenjeni najmoderniji svjetski standardi koje su propisali eksperti.

Među pomenutim mjerama su, između ostalog, ograničen broj osoba u prostoriji, održavanje socijalne distance, postavljanje barijera između radnika i korisnika, obavezna dezinfekcija…

 

Iz Meridiana pozivaju i svoje klijente da budu odgovorni, prije svega prema sebi kao i svojim porodicama i da koriste zaštitnu opremu kako bismo svi zajedno pobijedili u ovoj borbi. Radno vrijeme uplatnih mjesta je od 9 do 21 čas.

 

Meridian je od početka pandemije borbu protiv virusa korona vodio na cijeloj teritoriji BiH, pomažući ugroženim kategorijama stanovništva. Volonteri u kompaniji Meridianbet su, u proteklom periodu, na teritoriji BiH, donacije u vidu paketa pomoći uručili Crvenom krstu u: Banjaluci, Doboju, Tuzli, Sarajevu, Prijedoru, Gradišci…

Podijeli objavu