LAŽNI SNSD BORAC ZA LJUDSKA PRAVA Đajićev aktivista tjera ljude na proteste zbog vode (FOTO)

Iako Donja Kola, kao i nekoliko mjesnih zajednica, imaju probleme sa vodosnadbijavanjem već decenijama, pojedinci pokušavaju da predstave da je problem od juče.

Lično na gradonačelnika Draška Stanivukovića, najviše je udario predsjednik MZ Donja Kola, Srđan Ćutković, koji već danima u javnost izlazi sa najavom protesta, koje je čak jednom organizovao.

Iako mještani tvrde da je upravo on taj koji pravi probleme jer neće da komunicira sa Gradom i da pravilno raspoređuje cisterne, on “gura svoju priču”.

On tvrdi da nikada nije bilo ovako, a demantovale su ga čak i komšije koje kažu da svake godine muče istu muku. Iako su mještani Donjih Kola nekoliko puta razgovarali sa gradonačelnikom, Ćutković, inače aktivista SNSD, ne odustaje od namjere da iste te građane izvede na ulicu.

IMG 5260
Skup SNSD u Branešcima

Mještani tvrde da iz svega ipak stoji politika, jer je Ćutković blizak predsjesniku GrO SNSD Vladi Đajiću, te redovno obilazi sve skupove. Tome svjedoče i fotografije koje smo dobili, na kojima se vidi da Ćutković posjećuje sve tribine Đajića, pa je s njim viđen u Branešćima i na Laušu, kao i na još mnogim mjestima van Banjaluke.

Podijeli objavu