KAKVA PORUKA MLADIMA Ilić Stanivukovića opet isjekao sa svih slika

U organizaciji Omladinskog savjeta Republike Srpske, mladi su imali priliku da razgovaraju sa gradonačelnikom Banjeluke, Draškom Stanivukovićem i predsjednikom Skupštine Grada, Mladenom Ilićem.

U pitanju je program pod nazivom „Ti (se) pitaš u Banjaluci“, koji organizujemo sa BHRI, a taj projekat implementira Međunarodna organizacija za migracije, kojeg finansira Austrijska razovojna angecija.

Gradonačelnik je poručio da je razgovor bio koristan.

– Razgovarali smo sa mladim ljudima, ali razgovarali smo sa našim vršnjacima i savršeno se razumijemo. Moja poruka je bila sa mi jesmo mladi, ali to ne smije da nas sprečava, nego naprotiv, imamo osgovornost. Biti mlad čovjek je odgovornost prema društvu, okolini, otadžbini – poručio je on.

On je poručio mladima da budu zagledani u sebe i svoje mogućnosti.

Predsjednik Skupštine poručio je da je zadovoljan kako je sve prošlo.

IMG 4266

-Bez obzira na funkcije, prirodno, zbog naših godina najbolje se osjećamo među mladima. Imali smo pitanja mladih ljudi koji žele da se uključe u određene procese. Mislim da smo im večeras dali odgovore na mnoga od tih pitanja – poručio je Ilić.

IMG 4267

Međutim, nakon lijepih poruka, predsjednik Skupštine je na svojim društvenim mrežama objavio fotografije sa kojih je gradonačelnik isječen. Ovo svakako nije privi put da Ilić izbjegava Stanivukovića, ali ko bi očekivao da će to da uradi i nakon, kako kaže, korisnog razgovora sa mladim ljudima kojima je trebao poslati drugačiju poruku od ove.

Podijeli objavu