Halid Bešlić: Od penzije ne mogu da živim, materijalno sam osiguran, jer imam benzinsku stanicu

Pjevač Halid Bešlić zbog korona virusa već nedeljama boravi kod kuće sa svojom suprugom Sejdom. Halid koristi slobodno vreme da se odmori, a nastupima ne planira da se vraća dok situacija ne bude bezbjedna.

“Dobro sam, zdravlje je okej. Inače, baš sam bio ušao u avion za Nemačku i faktički se iz njega vratio kad je sve započelo. Sam sebi odredio sam izolaciju, jer svakako nemam gdje sve i da hoću. U ove tri, četiri nedjelje koliko ovo traje išao sam jednom-dvaput do banke i to je sve” rekao je pjevač za portal “Večernji.ba”.

Bešlić je ispričao kako provodi dane u samoizolaciji, kao i da ga trenutna situacija ne sprečava da redovno vježba.

“Čitam knjige, novine i gledam televiziju. Vozim sobni bicikl, uradim po koji sklek i to je sve. Lagano i ništa preterano, ali moram reći da mi bicikl jako puno pomaže. I šetam po stanu tamo-ovamo. Supruga se brine oko ručka i zdrave prehrane, a djeca i unuci su u Njemačkoj”  ispričao je Halid.

Pjevač je istakao da od penzije koju ima ne može da živi, ali zahvaljujući benzinskoj stanici i motelu koje posjeduje je finansijski obezbjeđen.

“Mora se malo dublje zavući ruka u džep i posegnuti za zalihama jer novih prihoda nema. Ali, šta je, tu je. Imam penziju, ali ja ne mogu živeti od nje i to uopše ne shvatam kao penziju. Imam benzinsku stanicu i motel i s te strane sam materijalno osiguran” rekao je Halid.

Podijeli objavu