EMOTIVAN SPOT! Stanivuković kroz video pokazao koliko znači odluka o besplatnoj legalizaciji (VIDEO)

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, predstavio je danas novi spot, za koji građani komentarišu da je pun emocija.

Stanivuković, koji je nosilac liste PDP za Narodnu skupštinu Republike Srpske u izbornoj jedinici 3, ovaj put snimio je dizrljivu poruku na temu legalizacije bespravnih objekata u Banjaluci.

– Počela je besplatna legalizacija objekata za sve naše građane. Na ovaj način riješili smo jedno od najvažnijih nacionalnih pitanja – poručio je Stanivuković u video.

Podsjećamo, Narodna skupština Republike Srpske usvojila je Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata, kojim je omogućeno građanima da besplatno legalizuju stambene objekte izgrađene do kraja 2013. godine.

Gradonačelnik Draško Stanivuković je tada izrazio zadovoljstvo i zahvalnost što je podržana ova incijativa, koja je potekla iz Banjaluke.

– Ovo je Zakon zbog kojeg sam najsrećniji i najponosniji, jer znam koliko će koristiti našem narodu. Riječ je o 20.000 porodica u Banjaluci. odnosno 100.000  porodica u cijeloj Republici Srpskoj koje će zvanično dobiti svoj krov nad glavom, potpuno besplatno – kazao je gradonačelnik Stanivuković.

Video pogledajte OVDJE.

Podijeli objavu