DOBITAK u Sarajevu! Jednim spinom zaradio ozbiljan keš!

Čestitamo srećnom igraču iz Sarajeva, na fenomenalnom dobitku na Meridian online kazinu!

Da ko „riskira i profitira“, još jednom je dokazao srećni igrač iz Sarajeva. Igrajući igru Sticky 777, na Meridian online kazinu, iz samo jednog spina uspio je da osvoji 2594 KM.

Naime, Z.D. je za bonus dobrodošlice od 10 KM, sasvim slučajno saznao od prijatelja, i odlučio da okuša svoju sreću na Meridian online kazinu. I, realno ko ne bi ovako nešto prihvatio, jer je bonus apsolutno BEZ USLOVA, te sve što je potrebno, jeste registrovati se na meridianbet.ba.

Ova super, neobavezna registracija, stvorila je jednu apsolutno nezaboravnu avanturu za ovog Sarajliju. Svoj novac je odlučio da iskoristi za svoj san koji je oduvijek sanjao. San je Kuba. Zato kako nam je Z.D. prenio, svoj novac čuva za taj fenomenalni put, i to čim se ukažu uslovi! Poželimo srećnom igraču, i srećan put! Zabava ne smije da stane, i zato avanturu Meridian online kazina, ne propustite da iskoristite za uzbuđenje po vašoj želji.

Ukoliko u ti želiš da ostvariš neki svoj san, drzni se i zagraj, na meridianbet.ba, jer sam je Meridian – kuća najvećih bonusa!

Podijeli objavu