Đajić: Izvinjavam se radnicima Gradske uprave što nismo smijenili Stanivukovića

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić istakao je, gostujući na RTRS u  Јutarnjem programu, da se izvinio radnicima Gradske uprave zbog toga što skupštinska većina nije smijenila gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Istakao je da je juče imao sastanak sa radnicima Gradske uprave.

– To je strašno. Istjerao je radnike koji nisu znali ni zašto mitinguju. Popisali radnike koji su izašli na protest – rekao je Đajić.

Naveo je da je Stanivuković izgubio povjerenje građana.

Podrška Stanivukoviću, dodaje on, vidjeće se za dva mjeseca!?

– Odnos snaga će biti takav da ovaj gradonačelnik neće još dugo biti tu. On ne zna voditi Banjaluku, vratio ju je stotinu godina unazad. On je čovjek koji ne zna raditi ništa osim neke performanse, osim što je gore izvršio teroristički akt na naše pacijente kada je izmislio aferu “Kiseonik”- rekao je Đajić.

Na opasku voditelja RTRS da su u pitanju teške kvalifikacije, Đajić je odgovorio: ” Blage su riječi za takvu osobu”.

Ističe da SNSD “ne smije više dozvoliti eksperiment koji se desio u Banjaluci, da uništimo RS, jer u RS nikad nije bilo gore”.

– Srbi preko Drine (!?) nikada nisu bili u težoj situaciji nego sada i postoji šansa da se totalno isele ili da ih nestane. Mi zato to radimo, ja sam zbog toga tu, zbog misije da napravimo dobar sistem – rekao je Đajić.

Podijeli objavu