DEBELJACI KONAČNO DOBIJAJU TROTOAR Ulica Tešana Podrugovića uskoro u novom ruhu

Asfaltiranjem trotoara, počela je završna faza izgradnje centralne saobraćajnice kroz naselje Debeljaci, vrijedne oko milion KM, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

-Ulazimo u završnu fazu izgradnje nove saobraćajnice, tačnije modernizaciju Ulice Tešana Podrugovića u Mjesnoj zajednici Debeljaci, koja bi u potpunosti trebalo da bude završena do kraja ove sedmice– istakli su iz ovog odjeljenja.

Napominju kako ovi radovi podrazumijevaju potpunu obnovu oko 630 metara saobraćajnice u Ulici Tešana Podrugovića, od pružnog prelaza do raskrsnice te sa Ulicom Arčibalda Rajsa.

Ovim radovima, saobraćajnica će biti proširena, a već su izgrađeni i obostrani trotoari, oborinska kanalizacija, te će biti postavljena i nova LED rasvjeta.

Potrebno je naglasiti da su riješeni svi imovinsko – pravni odnosi sa vlasnicima parcela, te da će ovo naselje, na zadovoljstvo mnogobrojnih mještana dobiti modernu saobraćajnicu sa svom pratećoom infrastrukturom, koja će poboljšati bezbjednost svih učesnika u saobraćaju.

Izvođač radova je preduzeće „Kozaraputevi“.

Podijeli objavu